Deze website is gemaakt door Eyemedia

Eyemedia is een jonge enthousiaste onderneming die u een compleet en betaalbaar dienstenpakket kan leveren. Wij kunnen altijd een creatieve, innovatieve en betaalbare oplossing bieden voor al uw reclame behoeften.

Eyemedia gelooft in de meerwaarde van jouw bedrijf of organisatie. Dat willen we vertellen aan je doelgroep. De boodschap vertalen we naar een creatief, professioneel en onderscheidend huisstijl- of website ontwerp. Via www.dnr.nl bieden we zakelijk hosting voor onze klanten.
Recente projecten:

Systeemplafond.nl

De grote foto's laten een goed beeld zien van de projecten van Marvo systeemplafonds. Sinds het jaar 2000 is Marvo systeemplafonds marktleider in levering en montage van systeemplafond.
Website - Chessity.com

Beter worden in schaken, dat is het doel van Chessity. Chessity heeft inmiddels internationale bekendheid gekregen en we zijn trots op de vele ontwerpen die we hebben geleverd. Het logo was het begin van de vele ontwerpen.
Logo - Meinen Interim ControllingAdvertenties - GroeNoord BVWebsite - Eigenwijzevrouwendag - SWW

Voor SWW hebben een complete website ontwikkeld voor de EigenWijze vrouwendag. Speciaal voor alleenstaande moeders en vrouwen uit Hoogeveen. De dag staat geheel in het teken van ontspanning, ontmoeting en informatie!
Website - Wegwijsinleren.nl

Leer alleen of samen met anderen met behulp van een werkboek hoe je makkelijker kunt leren. Wegwijs in leren coacht, werkt als trainer "Ik leer leren" en "Ik leer anders", maar biedt ook ondersteuning bij het wegwerken van leerachterstanden en geeft huiswerkbegeleiding.
Auto Brink

Auto Brink is een bekende naam in de regio Hoogeveen. Wij mochten de complete website verzorgen inclusief Content Management Systeem. De occasions worden met een koppeling met Wheeler Delta direct op de website geplaatst. Als de Volkswagen Dealer van Hoogeveen en omstreken zijn ze voor u de perfecte partner als het gaat om mobiliteit.
Website - Werkatelier Bij de Buren

WerkATELIER BijdeBuren voorziet in een behoefte, waar het (tijdelijke) ondersteuning betreft van mensen die minder vanzelfsprekend participeren in de samenleving. Mensen voor wie het dagelijks leven op zich al een opgave is en die daarbij ondersteuning nodig hebben.
Huisstijl ontwerp - Bosma Advocaten

Een complete huisstijl waarbij het beeldmerk de dienstverlening al goed uitbeeld. Een onderscheidend logo en huisstijl.
Website ontwerp - Henk Mulderij

Een uitgebreide website die geheel aansluit bij de huisstijl van Henk Mulderij. Henk Mulderij biedt verzekeringsoplossingen voor alle denkbare particuliere verzekeringen waarbij het persoonlijke advies een grote rol speelt.
Website ontwerp - Jonkers Haarmode

Haarverzorging en service tot in de puntjes... De kapsalons van Jonkers Haarmode zijn gevestigd in Hoogeveen en Zuidwolde.
Website - JanBols.nl

De schaatswebshop van Nederland. Jan Bols is bekend als voormalig langbaanschaatser. Zijn grootste successen behaalde Bols aan het begin van de jaren zeventig van de twintigste eeuw. De webshop is een mooie aanvulling op de winkel van Intersport Jan Bols.
Website - Autoverhuur Hoogeveen

Een bus huren is nu wel heel makkelijk via Autoverhuur Hoogeveen. De website heeft een eenvoudig reserveringsformulier waarbij je direct de prijs ziet van je reservering.
Blokzijl Uitzendbureau

Een professionele huisstijl gemaakt voor Blokzijl Uitzendbureau.
Website - Ezzenci

Kom tot rust en ontspanning bij Ezzenci. Of u nu een uitgebreide behandeling wilt in onze schoonheidssalon, of een leuke vriendinnendag wilt organiseren of wilt u juist uw medewerkers verrassen met een beautydag op uw locatie, het is allemaal mogelijk bij Enzzenci.
Website - Fantastic SportsHuisstijl - Golden Eye SecurityWebsite - Morley FastigheterWebsite - MulderijbouwWebsite - Bakken met PlaizierWebsite - Zantingh RietdekkersWebsite - Domeinstock.nlWebsite - DNR.nlWebsite - Minicamping NederlandWebsite - Peters BouwmaterialenWebsite - Grandcafé het PostkantoorWebsite - HBO ActiefWebsite - Maral CoatingsWebsite - SGU VerlichtingDavidoff Amsterdam

Een compleet nieuwe webshop voor Davidoff Amsterdam. Een mooie aanvulling op de fysieke winkel. Totaal kun je bijna 2000 producten online bestellen via de webshop.
ProMótus