Lekker in je vel! 

Dermacolor camouflagecreme 25 gr

ermacolor.

Het systeem is gemakkelijk aan te brengen, waterproof en geschikt voor alle huidtypes. Zijn doeltreffendheid en hypoallergene eigenschappen zijn klinisch getest. Toxische of allergische reacties hebben zich met DermaColor Camouflagecrème nog niet voorgedaan.

Door de grote verscheidenheid van DermaColor Camouflagecrèmes in verschillende natuurlijke huidskleuren is het mogelijk een onopvallende camouflage aan te brengen. Mits de camouflagepreparaten op een vakkundige manier worden aangebracht, kunnen oneffenheden en kleurafwijkende huidaandoeningen betrouwbaar en waterproof gecorrigeerd worden, en kan de door huidafwijkingen of dermatosen ontstane psychische belasting worden verzacht of zelfs verdwijnen.

De camouflage beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling en is, na het gebruik van fixeerpoeder, watervast, hittebestendig en bestand tegen transpiratie. De camouflage blijft over het algemeen van ’s morgens tot ’s avonds goed zitten en is bestand tegen extreme omstandigheden zoals zwemmen, hitte en lichamelijke inspanning. Mocht het toch noodzakelijk zijn de camouflage bij te werken, dan altijd opnieuw afpoederen.

bedrag: 23.50

Kleuren: D 305 D 0 D 070 D 1 D 1W D 2 D 3 D 3,5 D 3w D 4 D 4,5 D 5 D 5W D 6 D 7 D 8 D 9 D 10 D 11 D 12 D 13 D 14 D 15 D 16 D 17a D 18 D 19 D 31 D 32Laden
23,50
per stuk


Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Webdesign: EyemediaDoor gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie