Lekker in je vel! 

Breathable camouflage

Een onzichtbare dekking die de hele dag standhoudt! Breathable Camouflage is verkrijgbaar in 12 kleuren en kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet en aanvoelt alsof je geen make-up draagt.

Lycogel:

  • verzorgt en verzacht een gevoelige huid, snel herstel na een cosmetische behandeling
  • laat uw huid ademen
  • gaat huidveroudering én acne tegen
  • beschermt tegen zonlicht met SPF 30 (hoog)
  • vermindert roodheid en ontstekingen
  • een onzichtbare dekking die de hele dag standhoudt!

U voelt het uw huid verbeteren. Breathable Camouflage is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, gaat de hele dag mee en beschermt uw gezicht met parabenenvrije zonbeschermingsfactor 30 (hoog).

Lycogel: Eerste Ademende camouflage en concealer make-up!

Lycogel is de enige zuurstof verrijkende foundation, met live yeast cell derivatives (LYCD: Levende gist cel)) ter wereld, die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt. Lycogel vermindert hierdoor roodheid, zwelling en irritatie en kalmeert zelfs de meest gevoelige huid na een cosmetische behandeling, terwijl het de huid beschermd tegen toekomstige schade door externe invloeden.
Lycogel is bewezen niet irriterend te zijn voor mensen met Rosacea, vitiligo, dermatitis, acne of een anderzijds gevoelige huid.


Bestel direct via de webshop

Laden
59,95
per stuk

Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Webdesign: EyemediaDoor gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie