Lekker in je vel! 
 
 

Aangenaam HuidZorg Drenthe

Hallo, mijn naam is Jiska Boer van HuidZorg Drenthe. Aangenaam kennis te maken. Het vak van huidtherapeut is een paramedisch beroep binnen de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg. Wanneer we het hebben over 'lekker in je vel zitten', dan gaat het veelal om psychisch welbevinden. Dat is ook een heel groot goed, maar in ons vak draait het letterlijk om je lijf, om je huid. De buitenste contactlaag met de wereld om je heen. Wij behandelen huidproblemen als lipoedeem of lymfoedeem, overbeharing, acne, striae, littekens en storende huidverkleuringen.

In onze klinieken in Hoogeveen en Emmen werken we met een team van mensen die je graag dicht op de huid zitten. Het doel van ons werk is immers het opheffen en verminderen van jouw klachten, waardoor je optimaal kunt deelnemen aan het dagelijks leven. Want het is óns vak om dat gevoel van 'lekker in je vel zitten' te behouden, te bevorderen en/of te herstellen. Dat heeft zowel op fysiek als mentaal niveau positieve effecten! De persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Samen met jou stellen we een behandelplan op, waarbij jij een goed gevoel hebt.

Je bent van harte welkom bij HuidZorg Drenthe in Hoogeveen en Emmen. De behandelingen die wij verrichten vind je bovenaan deze pagina en|of op onze homepage.

Lasertherapie is 'hot'.

Vooral lasertherapie maakt de laatste jaren een grote sprong voorwaarts. Niet in de laatste plaats vanwege spectaculaire resultaten op het gebied van huidverjonging. Acne(littekens), rimpels, striae en schimmelnagels kunnen we met succes behandelen. We hebben bewust veel geïnvesteerd in apparatuur, kennis en ervaring op dit gebied. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat kwaliteit zichzelf vertaalt in goede resultaten en tevreden klanten. 

LASEREN VOORBEHOUDEN AAN ARTSEN EN HUIDTHERAPEUTEN 
Momenteel is de discussie zeer actueel of en door wie laserbehandelingen mogen worden uitgevoerd. Dat komt omdat er nogal wat mensen brandwonden hebben opgelopen door ondeskundig en niet professioneel gebruik. Wat minister Edith Schippers betreft mogen laserbehandelingen daarom in de nabije toekomst uitsluitend nog uitgevoerd worden door artsen en huidtherapeuten, omdat bij die beroepsgroep het kennis- en ervaringsniveau gegarandeerd up-to-date is. Schippers dient hiertoe een wetswijziging in bij de Tweede Kamer. Zij wil dat er een eind komt aan laserbehandelingen door bijvoorbeeld schoonheidsspecialistes. Die zijn ongetwijfeld goed in de technieken die behoren tot hun vakgebied, maar de beroepsgroep als geheel heeft (de wél gekwalificeerden onder hen daargelaten) vaak onvoldoende kennis om behandelingen uit te voeren die straks tot het medisch terrein behoren.

NIEMAND ZIT TE WACHTEN OP ONGELUKKEN BIJ LASERBEHANDELING
Laser-, stroom- en ultrasoonbehandelingen voor het verwijderen van littekens, verminderen van rimpels, ontharen en het verwijderen van tatoeages moeten 'voorbehouden handelingen' worden. Dat staat in een advies van het RIVM aan minister Schippers, ter voorkoming van nóg meer ongelukken door ondeskundigheid. Bij HuidZorg Drenthe mag je rekenen op expertise en kennis van zaken! Die houden wij up-to-date door permanente educatie en trainingenDisclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia