Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Huidanalyse! Altijd willen weten hoe je huid eruit ziet?

Ben jij ook nieuwsgierig naar een objectieve meting van jouw huidconditie?
Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op voor de afspraak.

Laat dit veld hieronder leeg:

Benieuwd naar een grondige huidanalyse?

Observ 520: geweldig hulpmiddel voor de kwaliteitsbewaking van jouw huid. En natuurlijk voor een optimale behandeling!

Een uitgebreide huidanalyse staat feitelijk aan de basis van onze dienstverlening. Jij wilt immers het beste advies, waarbij we die huidanalyse als vertrekpunt nemen om verbetering van jouw huidaandoening te kunnen bewerkstelligen en om de vooruitgang te kunnen monitoren. Aan de hand van de huidanalyse kunnen wij een pragmatisch behandelplan opstellen en ook zien we hiermee aan welke voedende producten (en bestanddelen) jouw huid behoefte heeft.

Zo’n huidanalyse voeren wij uit met behulp van de Observ 520. Een revolutionair apparaat, waarmee we door middel van verschillende lichtinstellingen als het ware de diepere huidlagen aan de oppervlakte brengen. Met speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maken we eventuele huidaandoeningen op die manier direct zichtbaar. En natuurlijk spelen onze ervaring en visuele en manuele inspectie een grote rol in ons werk als huidtherapeut. Wij staan je graag te woord en heten je van harte welkom in onze praktijken in Emmen en Hoogeveen.Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Webdesign: EyemediaDoor gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie