Luxe facials

Nieuw!

Wist jij dat wij in de praktijk ook luxe facials aanbieden?

Facials om je huid eens een heerlijke oppepper en een mooie glow te geven. Precies, om je huid te laten stralen!

Wij staan voor kwaliteit, dus ook onze facials worden met zorg samengesteld zodat we je met een schone huid en ontspannen gevoel de deur uit kunnen laten gaan.

Tijdens een van de Image Skincare facials wordt je huid ultiem verwend en verrijkt met effectieve ingrediënten.

Wij hebben voor dit najaar 2 fijne facials samengesteld:

Winter Retreat Facial 60 min. €85,-

Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd zodat je met een perfecte glow de winter tegemoet gaat.

Geschikt voor alle huidtypen.

Upgrade deze behandeling met een nek-schoudermassage of een bindweefsel massage 75 min. €97,50

The Ultimate Flash Facial 30 min. €65,-

Deze snelle 25-minuten facial is perfect voor iedereen in tijdnood, of misschien zelfs tijdens je lunchbreak! Verstrak en verbeter de stevigheid van jouw huid met The Ultimate Flash Facial. De combinatie van plantstamcellen peptiden laten de huid herstellen. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur, totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend effect als langdurig resultaat geeft.

Geschikt voor alle huidtypen m.u.v. acne-gevoelige huid.

Wil jij liever samen met de therapeut een facial samenstellen of weet je niet welke behandeling je nodig hebt omdat je al een tijdje niet meer bent geweest? Plan dan een 60 min. facial in en laat je verrassen (60,-). We maken een huidscan, uitgebreide analyse en op basis van je wensen stellen we een facial samen.

Vragen of afspraak maken?
Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken.