Lasertherapie ontharen: stap 1 Beginnen bij ontharen altijd met scheren

Overbeharing

Huidkliniek

Overbeharing

Overbeharing kan zich overal op het lichaam manifesteren. Veelal doet dat zich voor op de buik, borst, rug, benen, schaamstreek of gezicht. Vrouwen ervaren (over)beharing meestal eerder als ongewenst en onprettig dan mannen. Bij mannen komt vaak meer en donkerdere lichaamsbeharing voor dan bij vrouwen. De mate van (over)beharing en de kleur van het (lichaams)haar heeft o.a. te maken met de etnische afkomst. Overbeharing kan op verschillende manieren worden behandeld. Je kunt er voor kiezen om het zelf te doen of om er op professionele wijze mee af te rekenen.

Transgender

Transgender, genderdysforie en huidtherapie…

Ontharen

BijĀ ons kun je ook terecht voor reducerend ontharen. Wij bieden je met elektrisch epileren of lasertherapie twee verantwoorde manieren om ongewenste beharing een halt toe te roepen. Deze manieren van ontharen kunnen na herhaaldelijke behandelingen zorgen voor het dunner, minder donker worden en soms zelfs het helemaal weg blijven van het haar.

Lasertherapie ontharen, lightsheer diodelaser

Overbeharing behandeling

Wij kunnen niet garanderen dat de haargroei permanent weg blijft in verband met hormonale veranderingen. Binnen onze praktijk wordt elektrisch epileren voornamelijk toegepast bij lichte haarkleuren omdat dit nog steeds de meest effectieve methode is. Lasertherapie wordt toegepast bij donkere (gepigmenteerde) haarkleur.