Huidanalyse

Huidanalyse

Observ 520: een geweldig hulpmiddel voor de kwaliteitsbewaking van jouw huid. En natuurlijk voor een optimale behandeling!

Een uitgebreide huidanalyse staat feitelijk aan de basis van onze dienstverlening. Jij wilt immers het beste advies, waarbij we die huidanalyse als vertrekpunt nemen om verbetering van jouw huidaandoening te kunnen bewerkstelligen en om de vooruitgang te kunnen monitoren. Aan de hand van de huidanalyse kunnen wij een adequaat behandelplan opstellen en ook zien we hiermee aan welke voedende producten (en bestanddelen) jouw huid behoefte heeft.

Zo’n huidanalyse voeren wij uit met behulp van de Observ 520. Een revolutionair apparaat, waarmee we door middel van verschillende lichtinstellingen als het ware de diepere huidlagen aan de oppervlakte brengen. Met speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maken we eventuele huidaandoeningen op die manier direct zichtbaar. En natuurlijk spelen onze ervaring en visuele en manuele inspectie een grote rol in ons werk als huidtherapeut. Wij staan je graag te woord en heten je van harte welkom in onze praktijken in Emmen en Hoogeveen.

Online huidadvies

Met online huidadvies bieden wij een gemakkelijke en laagdrempelige digitale dienstverlening. Ook hiermee bieden wij weldadige oplossing te bieden voor jouw huidprobleem.

Op het eerste gezicht lijkt de vragenlijst lang, maar wij zouden deze vragen ook aan je stellen als je voor een persoonlijk advies in onze praktijken komt. Een aantal vragen gaat soms wat dieper in op met name jouw gezondheid en leefstijl. Dat doen wij omdat sommige voedingsstoffen, medicatie of producten die je gebruikt van invloed kunnen zijn op een bestaand huidprobleem.

Vragen of afspraak maken?
Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken.