Combinatiebehandeling:

HydraFacial™ & microneedling

Unieke combinatie

De combinatie van de HydraFacial met microneedling zorgt voor een effectiever en versneld resultaat bij huidverbeterende behandelingen!

Door de HydraFacial te combineren met microneedling behandel je de huid zowel vanuit de binnenkant als vanaf de buitenkant. De behandeling zorgt niet alleen voor mooi resultaat maar zorgt ook voor een kortere hersteltijd na de behandeling!

HydraFacial™

De HyraFacial is een niet-invasieve gezichtsbehandeling die de huid directe verbetering geeft. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert terwijl er ingrediënten in de huid worden ‘gesluisd’.

Microneedling

Bij microneedling worden er minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt waarna het herstelproces van de huid in gang wordt gebracht. Hiermee kunnen fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentaties en (acne)littekens worden verminderd.
Microneedling heeft een diepere werking op de huid en door deze binnen de stappen van een HydraFacial te doen, verkort je de hersteltijd en worden de werkzame stoffen na de behandeling beter opgenomen in de huid.

Vragen of afspraak maken?
Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken.