Huidverbetering

Reinigen van de huid, acne, huidverbetering

Huidverbetering

HuidZorg Drenthe past huidverbetering toe als ondersteuning van de normale huidprocessen. Dat doen wij meestal met behandelingen in onze praktijk. Maar voor we daaraan beginnen, hebben we eerst een intake en bepalen we aan de hand van een uitgebreide huidanalyse (eventueel met de Observ520), waar we het natuurlijke proces kunnen ondersteunen én verbeteren.

Dat doen we met (gezichts)behandelingen en met hoogwaardige producten die uitgebalanceerde ingrediënten bevatten. Die producten worden dus ingezet bij de behandelingen in onze praktijken maar ze zijn ook verkrijgbaar in onze webshop, zodat jij thuis zelf ook het beste onderhoud aan jouw huidconditie kunt plegen.

Vragen of afspraak maken?
Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken.

Huidconditie

Naarmate we ouder worden, neemt onze algehele conditie op enig moment af. Dat heeft ook invloed op je huid. Toch wil je die frisse en verzorgde uitstraling naar buiten toe zo lang mogelijk vasthouden.

Met alleen je huid verzorgen zul je huidproblemen als pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of bijvoorbeeld rosacea niet oplossen. Wil je hier iets aan doen, dan is huidverbetering de weg naar meer kwaliteit en een betere conditie van jouw huid.

Behandeling pigmentatie

Microneedling

De pen die gebruikt wordt bij microneedling bevat zeer fijne naaldjes die al vibrerend minuscule en voor het oog niet zichtbare kanaaltjes in de huid maken. De naaldjes stimuleren de huid als het ware om direct het herstelproces in gang te zetten. De prikkels die de microneedling veroorzaakt, zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Littekens en rimpels verminderen, pigmentvlekken vervagen en je huid wordt strakker, jonger en frisser. Kortom, microneedling zorgt ervoor dat je straalt! Lees meer over microneedling.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een probaat middel bij huidverbetering. Het is een mechanische peeling die al na een eerste behandeling een verbetering van jouw huidstructuur laat zien. Met behulp van een speciaal apparaat voor microdermabrasie wordt een soort van versneld proces van exfoliatie van de huid bewerkstelligd. Door heel kleine kristalletjes wordt de bovenste huidlaag onder vacuüm voorzichtig afgeschraapt. We vertellen er meer over op de pagina microdermabrasie. Lees meer over microdermabrasie.

Vivace

De Vivace is een behandelmethode waarbij microneedling wordt gecombineerd met radiofrequentie.

Radiofrequentie wordt ingezet bij wondgenezing. Het doel van radiofrequentie is om warmte in de huid te brengen, wat werkt tegen huidverslapping, littekens, rimpels en huidveroudering.