HydraFacial™

HydraFacial™: de ultieme huidverbeteraar

HydraFacial™ is een behandeling waarmee de huid grondig wordt gereinigd en gevoed. HydraFacial™ geeft de huid haar glans terug.

Het levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing. Dit is het geconcentreerd inbrengen van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. 

Stap 1: reiniging + peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Vragen of afspraak maken?
Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken.

HydraFacial™

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te realiseren. De HydraFacial™ serums zijn specifiek gericht op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Regelmatige behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

Behandelingen

Met de HydraFacial™ kunnen we jouw huid op verschillende manieren een boost geven. Je kunt daarbij kiezen voor een van de onderstaande varianten:

1] Platinum HydraFacial

Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. 

Deze variant heeft een behandelingsduur van 60 minuten

2] Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters of ledlicht.

• Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.

• Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken.

• Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de talgproductie af en doden de bacteriën.

Deze variant heeft een behandelingsduur van 45 minuten

3] Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. 

Deze variant heeft een behandelingsduur van 30 minuten

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Ben jij benieuwd wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid? Boek dan nu je afspraak om het zelf te ervaren!