MicroSkin

MicroSkin™: voelt en ziet eruit als jouw natuurlijke huid!

MicroSkin™ is een nieuwe ontdekking die al enige jaren op de markt is. Het is volledig doorontwikkeld tot een geweldig product met geheel natuurlijke kenmerken. Het voelt én, nog belangrijker, het oogt als de echte huid. Jóuw huid! Die match realiseren we graag voor jou bij HuidZorg Drenthe. 

Vragen of afspraak maken?
Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken.

MicroSkin™ samenstellen

Jouw eigen MicroSkin™ stel je samen op basis van je eigen wensen. Dit wordt gedaan op basis van de realistische kleur van je eigen huid en wordt zeer succesvol toegepast als camouflageproduct. Om dit zelf goed te kunnen uitvoeren, helpen wij je het product te leren kennen en aan te brengen. Dit wordt ondersteund door een app, waarmee je exact kunt bepalen welke kleur overeenkomt met jouw individuele huidskleur en textuur. Een klant die al jaren bij ons komt vanwege een wijnvlek in haar gezicht, hebben wij laten kennismaken met MicroSkin™. Zij wilde dit graag uittesten. Het viel haar meteen op dat er een veel dunnere laag camouflage nodig was en dat er een veel betere match was met haar eigen huidskleur. 

Wijnvlekken

Een wijnvlek is een aangeboren vaatafwijking die wordt gekenmerkt door sterk uitgezette bloedvaatjes in de huid en die vaak enorm opvalt. Daarbij is het een vervelende aandoening die zich vooral voordoet in het gezicht of in het halsgebied. 

Ook hebben wij een klant uitgenodigd met een tattoo op zijn hand. Tijdens zijn werk wilde hij die altijd bedekt hebben. Dat vond hij niet altijd prettig en bovendien moest hij dit vaak doen, maar de tattoo had een zekere emotionele waarde voor hem, dus laseren was geen optie.

Met het bepalen van de juiste kleur konden we de tattoo tot zijn grote tevredenheid onzichtbaar maken.

Deze vorm van camou­flage kan met een sponsje of met airbrush wordt aangebracht. Dit is een techniek die wij onze klanten bijbrengen in onze praktijken. MicroSkin™ blijft veel langer intact dan traditionele camouflageproducten en technieken, wat overigens wel afhankelijk is van de locatie op het lichaam. (Op handen die regelmatig moeten worden gewassen is er eerder sprake van ‘slijtage’ van het product, dan wanneer het in de nek of op het gezicht is aangebracht). 

Gemak

Wanneer je MicroSkin™ gebruikt is er geen make-up nodig en je hoeft zelf geen kleuren meer te mengen. Microskin (geen make-up of crème, maar gelijkwaardig aan de natuurlijke huid), is geschikt voor alle huidskleuren en voelt volledig natuurlijk.

Camouflagetherapie maakt deel uit van het scala behandelingen waarop we bij HuidZorg Drenthe inzetten. De naam van deze therapie maakt al duidelijk waarvoor ze bedoeld is. We lichten graag toe, wat we hiermee kunnen bereiken voor onze klanten. Wij verlenen zowel medische als cosmetische (ook wel cosmedische) zorg voor jouw huid. Camou­flage wordt in medische en/of cosmetische zin toegepast. Er worden accenten gelegd of er worden zaken minder zichtbaar gemaakt (gecamoufleerd of gemaskeerd). Wanneer je voor camou­flagetherapie bij ons komt, dan is dat veelal op doorverwijzing van een huisarts of dermatoloog. Huidaandoeningen die gepaard gaan met kleurafwijkingen (denk aan een wijnvlek, hyperpigmentatie etc.) maken we minder zichtbaar met een revolutionaire camouflagetechniek. Op die manier kunnen we huidaandoeningen zodanig maskeren dat het niemand zal opvallen en het geheel een natuurlijke indruk geeft. Vanzelfsprekend zijn onze producten huidvriendelijk en veeg-, vlek- en watervast. Met MicroSkin™ hoef je er niet bang voor te zijn of jouw huidprobleem in het zicht komt. We gaan er samen met jou voor zitten om jou de finesses van het zelf aanbrengen van dit product uit te leggen en onder de knie te krijgen. Je wilt hier immers zelf mee aan de slag, zodat je altijd goed voor de dag komt.

Is MicroSkin™ een product,
is het een dienst of zit het er tussenin?


Het is een product, een door de natuur geïnspireerde ontdekking.
Maar het is ook een dienst. Een dienst die je jezelf bewijst!
En daarvoor helpen wij jou graag de juiste techniek hiervoor te ontdekken.