Electrisch epileren, ontharen

Transgender

Lasertherapie ontharen, lightsheer diodelaser

Begeleiden en ondersteunen

Wanneer een geslachtsverandering in gang gezet wordt, kunnen wij voor een deel in dat traject begeleiden en ondersteunen. Met de laserapparatuur die wij in onze praktijken inzetten kunnen wij veel voor je doen. Met name wanneer jij in die transitie zit van man naar vrouw of andersom, dan is bijvoorbeeld het epileren van je gezicht, rug, borst en schouders en in het bijzonder epilatie of laseren van de schaamstreek een essentieel onderdeel. Dit is vaak een behoorlijk tijdsintensief traject en daarom is het raadzaam om hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen. Vanaf het moment dat je bent gestart met het gebruik van hormonen in de aanloop naar de geslachtsverandering kunnen de behandelingen al worden ingezet.

Vragen of afspraak maken?
Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken.

Ontharen schaamstreek

In het geval van een geslachtsoperatie is het essentieel dat (een deel van) de schaamstreek definitief onthaard is, voordat de operatie wordt uitgevoerd. Wanneer dat niet gebeurt, is er altijd het gevaar van ingroeiende haren aan de binnenkant van de vagina. Na de operatie is het namelijk heel erg lastig, zo niet onmogelijk, om de schaamstreek op die plaats definitief haarloos te krijgen.

Electrisch epileren, ontharen

Behandelopties

Bekijk de opties voor ontharen:

Ontharen andere lichaamsdelen

Uiteraard is het ook mogelijk om andere delen van het lichaam, zoals de rug of borst, definitief te laten ontharen. Tijdens het eerste het intakegesprek beoordeelt de huidtherapeut de huid en de haargroei en stelt ze samen met jou het behandelplan op.

Kosten laserontharen en epilatie

Transgenderzorg kan in sommige gevallen worden vergoed. Je hebt dan wel een verwijzing of verklaring van je behandelend arts nodig. Heb je die nog niet en wil je al wel vast beginnen met de behandeling dan is dat zeker mogelijk. In een intakegesprek maken wij de kosten inzichtelijk voor jou.